Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

This place is for support questions and reporting any bugs/mistakes found on the forum.

Moderator: The Alternate Consultant

funex
Cardiacs Expert
Posts: 528
Joined: Wed Jul 25, 2007 19:18

Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby funex » Wed Mar 24, 2010 23:55

Anyone else?

Text is all present and correct, all links work, the CSS sheet seems to be applying the right fg and bg colours, but no graphics or icons.
Soggy fish. Soggy.

User avatar
clippa
Cardiacs Expert
Posts: 4603
Joined: Sun Jun 25, 2006 16:24

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby clippa » Thu Mar 25, 2010 01:04

In firefox, click on "tools > options > content" and next to "load images automatically" click on "exceptions" and see if you've blocked the site by mistake somehow. That's all I can think of :S
Just happening to this site? Weird.

funex
Cardiacs Expert
Posts: 528
Joined: Wed Jul 25, 2007 19:18

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby funex » Thu Mar 25, 2010 10:34

I disabled adblock for the whole site, to no avail. I'll have at look in that exceptions thingummy tonight. Yes, just this site.
Soggy fish. Soggy.

User avatar
frostbyte
"oh engineer....."
Posts: 2847
Joined: Mon Aug 28, 2006 16:20
Location: Schagen, Netherlands
Contact:

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby frostbyte » Thu Mar 25, 2010 11:25

strange, it should work. all the code is up to scratch as far as i can see. must be an ubuntu thing then. not very familiar with that.
"We have enough youth, how about a fountain of smart?"

funex
Cardiacs Expert
Posts: 528
Joined: Wed Jul 25, 2007 19:18

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby funex » Thu Mar 25, 2010 12:40

It's amazingly unlikely to be related to be Ubuntu in my view. I only mentioned that it was up-front because the obvious tech support response is "what browser and OS are you using" :)
Soggy fish. Soggy.

User avatar
frostbyte
"oh engineer....."
Posts: 2847
Joined: Mon Aug 28, 2006 16:20
Location: Schagen, Netherlands
Contact:

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby frostbyte » Thu Mar 25, 2010 13:31

yeah it probably isnt ubuntu related at all, its one of the most stable OS's around, ive just done some research :P
but what is strange is that it only seems to happen on this site, which would mean that Clippa is probably right in thinking that it has something to do with the settings in the browser.

i'm gonna try installing ubuntu and see what happens anyway.
"We have enough youth, how about a fountain of smart?"

funex
Cardiacs Expert
Posts: 528
Joined: Wed Jul 25, 2007 19:18

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby funex » Thu Mar 25, 2010 13:44

Don't do anything that will waste your time until I've tried that thing what clippa said tonight.

Fine right now on my work Win XP machine.
Soggy fish. Soggy.

User avatar
frostbyte
"oh engineer....."
Posts: 2847
Joined: Mon Aug 28, 2006 16:20
Location: Schagen, Netherlands
Contact:

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby frostbyte » Thu Mar 25, 2010 13:45

well, i want to try ubuntu anyway, been hearing good things about it.
"We have enough youth, how about a fountain of smart?"

funex
Cardiacs Expert
Posts: 528
Joined: Wed Jul 25, 2007 19:18

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby funex » Thu Mar 25, 2010 14:01

Wait for the final release of 10.04, it should be out at the end of next month.
Soggy fish. Soggy.

User avatar
frostbyte
"oh engineer....."
Posts: 2847
Joined: Mon Aug 28, 2006 16:20
Location: Schagen, Netherlands
Contact:

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby frostbyte » Thu Mar 25, 2010 15:42

ok, i will do
"We have enough youth, how about a fountain of smart?"

User avatar
drterror666
Cardiacs Expert
Posts: 1012
Joined: Sun Feb 18, 2007 16:38
Location: Bristol, UK

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby drterror666 » Mon Sep 19, 2011 19:54

I'm having this problem as well. I've got Firefox 3.6.22 running under W7. It happened to me on another forum, but the Moderator tweaked it and everything was fine. I'm not getting any graphics, just their descriptions.

I tried what clippa said, but to no avail. Help!
Hello little doggy,
My, you are a nice dog,
What did you just say then?
You could do some tricks! Oh, good, then will you show me?
My word that's a good one!
Would you like a cigarette?
No you can't, they're bad for you!

Image

psparky27

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby psparky27 » Mon Sep 19, 2011 21:34

its always worrying when the tech guys avatar is not working properly either :)

User avatar
Alternate BC
Maresnest Admin
Posts: 2569
Joined: Fri Jun 23, 2006 00:00
Location: Orange Country
Contact:

Re: Forum has no graphics, Firefox, Ubuntu 10.04 beta

Postby Alternate BC » Sat Sep 24, 2011 21:22

It's also worrying that i haven't got a clue where my tech guy is lately.